יום שישי , 28 אפריל 2017
חדשות
דף הבית » אוכל » בישולים » לבשל כמו האיטלקים
italian-1082230_640

לבשל כמו האיטלקים

אוכל איטלקי הוא ללא ספק אחד ההנאות הגדולות ביותר של החיים. בכל אירוע או מסיבה, תמיד האוכל תופס מקום חשוב ומרכזי, היות ואוכל איכותי ועשיר מתקשר תמיד למאורע שמח. מסעדה איטלקית חלבית היא המקום הכי מומלץ לחגוג יום הולדת, יום נישואים או סתם ערב זוגי ורומנטי ביחד. האוכל האיטלקי ידוע באיכות הגבוהה שלו, בטעמים העשירים והארומה המפתה שגורמת לכל אחד להזיל ריר. לא חשוב מה הגיל שלכם או הטעם שלכם באוכל, אוכל איטלקי יכול להפתיע כל אחד לטובה. מי לא אוהב פיצה איכותית, או פסטה ברוטב מפנק? גם ילדים וגם מבוגרים יכולים ליהנות מהחוויה המושלמת של אוכל איטלקי איכותי הנעשה בעבודת יד מוקפדת ומוגש בצורה מפתה.

כיצד ניתן להכין אוכל איטלקי ברמה של מסעדה איטלקית חלבית?

לא תמיד בא לנו לצאת מהבית, להתלבש יפה ולשבת במסעדה. לפעמים פשוט רוצים להישאר בבית ולהתפנק על ארוחה איטלקית ברמה של מסעדה שעשינו בכוחות עצמינו. אין כמו להכין לבד את האוכל שלכם, אתם יודעים בדיוק ממה הוא מורכב ומה הייתה הטריות של המצרכים השונים. לכן מי שרוצה לפנק את בן או בת הזוג בארוחה איטלקית ביתית, יכול בהחלט לעשות זאת בעזרת הטיפים הבאים. ראשית כל, המטבח האיטלקי מאופיין בסוגים רבים של פסטה. מה יכול להיות יותר מושקע מאשר להכין את הפסטה שלכם בכוחות עצמכם? ניתן לקנות קמח דורום איכותי ובעזרת מכונת פסטה להכין את כל סוגי הפסטה שתרצו. ניתן כמובן להכין גם רביולי במילואים שונים ולפנק את בן או בת הזוג באחת הארוחות המושקעות ביותר שיצא להם לאכול. ההבדל בין פסטה ביתית לפסטה מהקופסא הוא אדיר, ועד שלא תנסו לא תבינו את גודל ההבדל. כמו כן, ניתן להכין ניוקי ביתי ולזניה תוצרת הבית, ללא שימוש בשום חומר משומר או מעובד. שימוש בחומרים טריים בלבד והכנת הפסטה באופן אישי, אלו הם הסודות הגדולים ביותר של המטבח האיטלקי. זה מה שמבדיל מארוחת פסטה בבית קפה, לבין מנת פסטה של מסעדה איטלקית חלבית. כמובן שיש צורך לדבר גם על הרטבים השונים, רוטב שמנת ולימון או רוטב חצילים יכולים להוות טוויסט רציני לארוחה. אין צורך להסתפק ברוטב עגבניות מהצנצנת בסופר, כאשר ניתן להכין רוטב איכותי תוצרת הבית.

לסיכום, על מנת לבשל ברמה של מסעדה איטלקית חלבית יש צורך בלא מעט התעסקות ומאמץ. ההבדל בטעם של רוטב מוכן לעומת רוטב ביתי הוא עולם ומלואו, לכן כדאי להשקיע ולהכין כמה שיותר דברים בבית מבלי לקנות מוכן מהסופר. מי שבאמת החליט להשקיע, יכול להכין בכוחות עצמו גבינת ריזוטה למשל, שתהווה מילוי מצוין לרביולי הביתי שלכם. למעשה לא מדובר במשימה קשה במיוחד, ומי שמעוניין בחוויה של אוכל איטלקי ברמה של מסעדה חייב להשקיע.

About ofirarie80

כדאי לבדוק גם את:

פיצה

מתי מזמינים הביתה פיצה בשוהם?

כמובן שאין תשובה אחת נכונה לשאלה הזאת וזה משתנה בין אדם לאדם, אך יש לא ...