יום שלישי , 17 אוקטובר 2017
דף הבית » טבעונות » מגשי אירוח טבעוני בירושלים – פתרון קולינרי לכל אירוע
מגשי אירוח טבעוני בירושלים

מגשי אירוח טבעוני בירושלים – פתרון קולינרי לכל אירוע

טבעונות היא כבר מזמן לא עוד טרנד חולף. טבעונות היא חלק בלתי נפרד מחייהם של רבים מאיתנו אשר החליטו לבסס את תזונתם על בסיס רכיבים מן הצומח ולהימנע מתזונה המבוססת על רכיבים מהחי. התפריט הטבעוני נכנס גם לעולם הקולינרי. מסעדות, שפים וחברות קייטרינג רבים מבססים את התפריטים והרעיונות שלהם על גבי התזונה הטבעונית ממגוון סיבות:

  1. צורך קיים אצל קהל נרחב – עם השנים יותר ויותר אנשים עוברים לתפריט טבעוני ולכן קיים צורך לצאת למסעדות טבעוניות, שתהיה אפשרות להזמין חברות קייטרינג המספקות מנות על בסיס תפריט טבעוני ועוד…
  2. בריאות – אנשים שרבים עברו לטבעונות מהפן הבריאותי ורוצים לשמור על תזונה מאוזנת ונקייה מרכיבים המזיקים לגוף כמו שומן טראנס, מאכלים שעוברים תהליכי תיעוש ועוד.
  3. פחות מכביד – תזונה טבעונית הרבה פחות מכבידה על מערכת העיכול ולכן היא מתאימה באירועים בהם אנו מחפשים לשמור על אווירה קלילה או לחלופין רוצים שהאורחים שלנו יהיו מרוכזים לאורך כל האירוע כמו בכנסים מקצועיים או אירועים עסקיים מסוגים שונים.
  4. מגוון עצום – אנו חיים בעולם של שפע. יש מגוון נרחב של פירות, ירקות, דגנים, אגוזים, מוצרי סויה ושאר רכיבים מהצומח אשר מאפשרים משחק צבעים וטעמים מופלא.

אם גם אתם מקיימים אירוע בירושלים מכל סוג שהוא: אירוע פרטי כמו מסיבת יום הולדת או אירוע קוקטייל, אירוע עסקי כמו ערב גיבוש לעובדים או השקת מוצר – מגשי אירוח טבעוני בירושלים – פתרון קולינרי לכל אירוע. ניתן לבחור בין קשת רחבה של מנות טבעוניות צבעוניות כמו למשל סלטים מסוגים שונים ממגוון של רכיבים: בטטות, סלקים, גבינות טבעוניות, עלים ירוקים ושלל ירקות.

בנוסף יש אופציה למגשי אנטיפסטי טבעוניים מתובלים בשמן זית איכותי, בלסמי, עשבי תיבול טריים, מלח ופלפל, ראפים ממולאים במגוון של מתבלים וירקות: חצילים, פסטו, עגבניות צלויות, מאפים עבודת יד ממולאים בירקות וגבינות, ברוסקטות צלויות עם מגוון של ממרחים כמו גוואקומלי עבודת יד, חומוס וטחינה ביתיים וכמובן גם קינוחים טבעוניים כמו עוגיות, מגשים בהם מוגשים פירות טריים של העונה.

About ofirarie80

כדאי לבדוק גם את:

טעמים של שף

רובנו אוהבים לאכול וליהנות מהאוכל שאנחנו אוכלים. לעתים, כדי לשדרג אירוע זה או אחר, כדאי ...