קינוחים

הטרנד הלוהט של קערות הסמודי

אין כולם יודעים מה הוא הטרנד הלוהט של קערות הסמודי, ובכן, מדובר על קערות שמכילות שייקים רק במרקם סמיך יותר, ומכונות גם בשם קערות סופרפוד מכיוון שמעבר למרכיבי הבסיס מוסיפים אבקה צבעונית אורגנית בעלת ערכים תזונתיים גבוהים וצבע משגע. כל קערה מקשטים בתוספות כמו פלחי פירות טריים, פירות יער קפואים, אגוזים, דגנים, ממרחים וכו. מדובר על קערות יפהפיות, ערבות לחיך ומפנקות.

למה כדאי להיחשף אל הטרנד הלוהט של קערות הסמודי?

חוץ מהעובדה כי הטרנד הלוהט של קערות הסמודי מתהדר באסתטיות ראויה לציון ומפופולריות שרק הולכת ומתגברת מדי יום, הוא מהווה אמצעי מצוין לאספקת כל מיני ערכים תזונתיים, כמו גם חלבונים, תוך כדי החוויה של אכילת גלידה בטעמים האהובים. על מנת ליהנות מיתרונות בריאותיים בתזונה, כדאי שתבצעו סינרגיה בין ירקות, פחמימות וחלבונים. בפירות יש פחמימות, שבתמהיל עם וויטמינים ועם סיבים תזונתיים יעניקו לכם להרגיש כי בטנכם מלאה, ולא תרצו לאכול עוד משהו, מה שמקל לכל מי שרוצה להשיל ממשקלו קילוגרמים מיותרים. ואולי לא כולכם מודעים לעובדה כי קערת הסמודי מכילה תוספות שמופרדות על ידי סוג של פסים שניצבים באורך הקערה, משמעות הדברים שאתם יכולים לאכול להנאתכם סינרגיות בסיסיות עם מנעד רב של תוספות, כל אימתי שתשלפו את הכפית מן הקערה.

כמו כן, בקערה שבה חלב, ישנה נוכחות של חלבונים איכותיים, שיש בהם שפע של חומצות אמינו חשובות, כמו למשל – לאוצין, שחיונית על מנת לבנות את השרירים. בנוסף לכך, במידה והכנתם שייק מירקות, כגון – כרוב או לחלופין תרד, דעו כי במשקה תיהנו ממינרלים וכן מוויטמינים שמשמעותיים לגוף שלכם.

צריכת הטרנד הלוהט של קערות הסמודי מתאימה לכל ארוחה –

סוף כל סוף ניתן לומר בפה מלא, כי עונת הקיץ התחילה באופן רשמי. ומה יותר מרענן ומשביע מן הטרנד הלוהט של קערות הסמודי שבו אוכלים ירקות או פירות טריים, במתכונת בריאותית מופלגת של קערת סמודי, או נודלס ירקות, או שייק, או סלט פירות או ירקות? מה שכה מיוחד בקערות הסמודי שלא משנה מתי אוכלים מהן, משמע – אפשר לצרוך אותן כארוחת בוקר, כארוחת צהריים ואף כארוחת ערב. להבדיל משייק שנוטים לשתות תוך מספר שניות, את קערות הסמודי אוכלים על ידי כפית, ומרגישים היטב כל ביס וכל מרכיב. לא צריך להתחכם או להתאמת יותר מדי, ניתן להכין קערת סמודי במספר מועט של דקות עם המוצרים שקיימים במקרר שלכם.

החשיבות של האסתטיקה שמאפיינת את הטרנד הלוהט של קערות הסמודי –

ידועה האמירה כי אוכל אוכלים לפי העיניים, וכאשר הוא מוגש בצורה אסתטית, חוץ מהערכים התזונתיים שבו, זה הדבר שיפתה לאכול אותו. כך שגם אם אתם לא ממש חובבי הירקות או הפירות, ברגע שתראו את הטרנד הלוהט של קערות הסמודי כה אסתטית ומפתה, תאכלו מהן בשקיקה ובהתלהבות, מבלי כל התחשבות למה אתם חושבים על מרכיבי האוכל ועל האוכל עצמו. אין כמו ליהנות בימי קיץ יוקדים מקערת סמודי, שהמרקם שבה נע בין שייק לבין גלידה, עמוסה בבריאות, שיקית וססגונית, עם שפע של חומרי גלם איכותיים.

קערת אסאי – המנה שכולם מתאהבים בה –

כל מי שנחשף לטעימה מן קערת אסאי, נשבה מיד בקסמיה. ומה היא בכלל קערת האסאי? ובכן, מדובר על קערה שבה מונחים מאכלים על בסיס של גלידות כסמודי אסאי, בשילוב של כל מיני תוספות של פירות יבשים, קוקוס, פירות טריים, קקאו, אגוזים או גרנולה. קערת האסאי מוגשת בצורה של חשיבה מחוץ לקופסה, היא ערבה לחיך, גדושה בחיוניות, מנה מאוד מגוונת, מנה ססגונית, מלאה בבריאות, אפשר לאכול ממנה בתור ארוחה מלאה, או אפשרות נפלאה לאכילת חטיף שבין הארוחות, כמו גם לקינוח. עסקינן אודות מנה מפנקת, רוויה במינרלים וכן בוויטמינים ובנוגדי חמצון. כל בריאות תחת קורת גג אחת. כל מי שתר אחר חלופה בריאה וערבה לחיך לשם ארוחת בוקר בעונת הקיץ הלוהטת, או כל מי שנוהג לשתות מדי בוקר שייקים, ורוצה לשנות קצת את מנהגיו בהיבט של צורת הגשה ומבחר הטעמים, כדאי שיבחר בקערת אסאי.

מאמרים קשורים

Close
Close