כללי
כיצד לבחור מקרר דלפק איכותי?
מקרר דלפק הוא מוצר אשר נחוץ כמעט בכל בית עסק פעיל המגיש מזון או משקאות לדוגמא: ברים, מסעדות, דוכני מזון ובתי קפה. ישנם סוגים שונים של מקרר דלפק ולא כולם יעניקו לכם את התועלת לה אתם זקוקים ולכן חשוב שתדעו מהו השימוש שאתם מייעדים למקרר. כאשר אנו ניגשים לבחירת מקרר דלפק עלינו לשים דגש על מספר פרמטרים נחוצים שעליהם נפרט במאמר הבא.
קריטריונים לבחירת מקרר דלפק:
- מבנה המטבח: באשר לנושא המקררים, קיימים סוגים שונים ומגוונים של מקררים המוצעים לנו. כאשר אנו ניגשים לבחירת המקרר עלינו לבדוק את מבנה המטבח שעומד לרשותינו והיכן אנו מייעדים את מיקומו של המקרר. בהתאם לזאת, אנו נוכל לבחור את גודל המקרר וסוגו כך שיתאים למטבח שלנו.
- נפח המקרר: כאמור, חלקנו מוגבלים בגודל המטבח ולכן אנו נצטרך לעשות חושבים מהו גודל הנפח של המקרר אותו אנו צריכים. כמובן שישנם מקררים שיכולים לאחסן כ-200 ליטר וישנם מקררים שיכולים לאחסן גם 900 ליטר. הכל תלוי במספר משתנים כמו חומרי הגלם שאנו משתמשים להכנת המנה, גודל המטבח והמגוון המוצע בתפריט. ככל שהתפריט יהיה בעל היצע גדול יותר, כך חומרי הגלם שנשתמש בהם יהיו רבים יותר ונזדקק למקרר בעל אחסון מירבי.
- חומר המקרר: רוב המקררים מיוצרים מנירוסטה מכיוון ולחומר זה יש יתרונות רבים . הנירוסטה מונעת מחיידקים לחדור דרכה, הנירוסטה אינה מחלידה ומונעת נזקי לחות. כל זאת ימנע מהמקרר שלנו להחליד ולקבל נזקים אחרים וכך נשמר את המקרר לטווח הארוך. מעבר ליתרונות הבריאותיים, לנירוסטה יש גם פן עיצובי . הנירוסטה מעניקה מראה נקי ואחיד למטבח.
- קירור מירבי: מכיוון ואנו רוצים לשמור על טריות המוצרים ועל איכותם, אנו נבחר במקרר איכותי שרמת הקירור בו גבוהה. ישנם מוצרים שחייבים קירור איכותי כמו מוצרי חלב, דגים ובשר. במידה והקירור לא יספיק אנו לוקחים סיכון בהצטברות חיידיקים באוכל ,דבר היכול לפגוע בסועדים ובנו כבעלי העסק.
כאמור, מקרר דלפק הינו מוצר שנחוץ בכל מטבח באשר הוא. רצוי לבדוק את איכות המקרר של החברה ממנה אנו קונים על מנת למנוע תקלות ושיבושים של המקרר שיגרמו לנו לתקן חלקי חילוף או להחלפתו של המקרר. אנו יכולים גם לבדוק את שירות הלקוחות של אותה החברה שכן במידה וניתקל בבעיה עם המקרר, נדע שאנו יכולים לפנות לשירות הלקוחות ונקבל את המענה הטוב ביותר המלווה בפתרון יעיל ומהיר.