כיום ניתן למצוא על מדפי הסופר השונים מגוון רחב של שמנים שונים, וביניהם סוגים רבים של שמן זית. יחד עם זאת, בין הסוגים הללו קיימים גם שמני זית איכותיים וטובים, וגם שמנים מזויפים או בדרגת איכות נמוכה. לכן, בכדי לרכוש שמן איכותי וטוב, כדאי להכיר את הקריטריונים החשובים אשר משפיעים על מידת האיכות של שמן הזית, ועל רמת ההנאה שתהיה לכם כתוצאה משימוש בשמן זה. לצורך כך הכנו עבורכם מילון מונחים קצר שיאפשר לכם לדעת יותר על עולם השמן ובפעם הבאה שאתם מגיעים אל הסופר, לבצע בחירה טובה יותר.
– כתית מעולה – EXTRA VIRGIN שמן באיכות הגבוהה ביותר, בעל חומציות בשיעור של 1% .
– כתית משובח – Fine VIRGIN בעל חומציות בשיעור של עד 2%.
– כתית (רגיל) ORDINARY בעל חומציות בשיעור של עד 3.3%
חג הפסח מגיע, והציבור הישראלי כבר לא מסתפק בגפילטע פיש או תפו”א עם ביצה. בשנים…
פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…
אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…
שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…
למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…