“אנשים אוכלים פיצה באשדוד כל יום”

מדי יום, אלפי אנשים בישראל אוכלים פיצה. היא נחשבת לארוחה הפופולרית ביותר בעולם, ובהחלט אחת המועדפות בישראל.

האהבה למאכל זה היא כל כך פופולרית, שמשרד הבריאות פרסם לאחרונה הנחיות על רמות הצריכה המותרות לשמירה על הבריאות. ההנחיות מתארות את הארוחה כ”תורמת לחומרים מזינים שיש להם חשיבות ציבורית בתזונה הישראלית, כולל שומן, סידן ונתרן”.

יחד עם זאת, רק בגלל שזהו מאכל פופולרי, פירוש הדבר שהמאכל אינו בריא? מומחי פיצות שמייצרים פיצה באשדוד, למשל, טוענים כי פיצה אינה מזיקה לבריאות, אלא שצריך לדעת מתי ואיך לאכול אותה.

כשקונים פיצה מרשת שאינה מקפידה על טריות ואיכות חומרי הגלם, הפיצה באמת מזיקה לבריאות

אבל אנשים אוכלים פיצה באשדוד יותר מבכל מקום אחר בארץ, ללא סתירה להרגלי השמירה על הבריאות.

צעירים בעיר וכלים הכי הרבה פיצות, בעוד שמבוגרים רבים אוכלים לפחות משולש אחד בכל יום נתון, כי הבעיה אינה הפיצה אלא השימוש ברכיבים שאינם טריים ואיכותיים שתורמים להשמנת יתר, או שימוש בבצקים מוכנים מראש, מוקפאים ומופשרים, מזוקקים עם שומן שמזיק לבריאות.

מה לגבי חומרים מזינים?

פיצה באשדוד מכילה מקורות נהדרים של חומרים מזינים בריאים שמאפשרים לתושבי העיר ליהנות מתזונה נכונה. הפיצות בעיר מורכבות מאחוזים גבוהים של חלבונים, שומנים בריאים, סיבים תזונתיים, סידן וליקופן.

כשבוחרים את הפיצרייה הנכונה, מקבלים פיצה שהרכיבים שלה מייצגים שליש מהצריכה היומית הכוללת של סידן, ויותר ממחצית הליקופן, נוגד חמצון מיקרו-מרכיבי ויעיל מאוד, כך שכשהרכיבים טריים ואיכותיים, ארוחת פיצה באשדוד מהווה מקור תזונה בריאה לילדים וגם למבוגרים.

חשוב לבחור פיצרייה שאינה משתמשת בקמחים מזוקקים, ומכינה בצקים טריים מדי יום, כי רכיבים מזוקקים ידועים בתרומתם להשמנה, הגברת הכולסטרול, ועם הזמן, העלאת רמות הסוכר בדם.

מנת הכוכבים של הלילה

מה שהכי חשוב לזכור כשמזמינים פיצה הוא איך להיות בטוחים שחומרי הגלם איכותיים וטריים, ללא כל החומרים המשמרים והמרכיבים המתועשים עתירי השומן והמלח. כשבוחרים נכון את הפיצה, היא יכולה להוות מקור טוב לחומרים מזינים, כל עוד לא אוכלים אותה מאוחר בלילה.

אבל רוב הצעירים והמבוגרים שאוכלים פיצה באשדוד, מזמינים אותה בשעות הערב, ולכן חשוב לוודא שהפיצה אינה עתירת שומנים רוויים שמובילים לעלייה בשומן הגוף, ולהקפיד להזמין את הפיצה רק מפיצרייה שמקפידה על טריות ואיכות חומרי הגלם.

בשורה התחתונה, החברה המודרנית אוהבת כל מה שמהיר ונוח

בשל אורחות חיים מהירות ולוחות זמנים עמוסים, פיצה יכולה להיות ארוחה מזינה ובריאה, כשמקפידים להזמין אותה מפיצרייה שמקפידה על איכות חומרי הגלם, או שאפשר לאכול אותה כחטיף.

אפשר להזמין משלוח פיצה באשדוד כשאתם עייפים מכדי לבשל ארוחת ערב, או שאתם יכולים לאכול אותה ביחד עם העובדים שנשארים לעבוד עד מאוחר. יתרה מכך, פיצה אינה מצריכה קילוף או חיתוך בסכו”ם, אלא אם כן זוהי העדפתכם, כמובן.

avihai

Share
Published by
avihai

Recent Posts

אוכל חגיגי, טעים וטבעוני: 3 מתכונים לפסח שישאירו רושם על השולחן

חג הפסח מגיע, והציבור הישראלי כבר לא מסתפק בגפילטע פיש או תפו”א עם ביצה. בשנים…

3 שבועות ago

איך לבחור פסטרמה איכותית באמת?

פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…

חודש 1 ago

ההבדל בין קייטרינג בשרי לחלבי לשבתות חתן – מה עדיף?

אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…

2 חודשים ago

אנשים מצליחים לובשים שרשרת תנך – שדרג את הלוק שלך!

שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…

2 חודשים ago

מדריך לאוכל מוכן לשבת בירושלים – חוויה קולינרית עד הבית

למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…

3 חודשים ago

שולחן שוק בשרי – הדרך המושלמת לשדרג את האירוע שלכם

קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…

5 חודשים ago