ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד - צילום דורו איטליאן
חברת “פסטה ריקו”, החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום תפוח האדמה הבינלאומי, מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. השימוש במנה בניוקי מובחר של “פסטה ריקו”, עשוי מתפוחי אדמה וחומרי גלם איכותיים, מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת לכל המשפחה. בתיאבון!
מצרכים (לכ-4 מנות):
2 חבילת ניוקי 200 גרם של “פסטה ריקו”
1 קוביית חמאה
12 עגבניות שרי שלמות
1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות
חופן עלי בייבי תרד טריים
2 כפות שמן זית
4-6 שיני שום קונפי
קורט מלח, פלפל ואגוז מוסקט
להגשה: גבינת תום עיזים או פרמז’ן מגורדת
אופן ההכנה:
חג הפסח מגיע, והציבור הישראלי כבר לא מסתפק בגפילטע פיש או תפו”א עם ביצה. בשנים…
פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…
אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…
שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…
למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…