חג השבועות הוא אחד מהחגים האהובים ביותר בכל הקשור לאוכל שבו (והרי אין חג יהודי כשר ללא ארוחת חג ייעודית). במקום המנות הבשריות המכבידות זהו חג החלב בו במרבית הבתים, ארוחת החג היא על טהרת החלב והגבינה. אך מי אמר שמאכלי הגבינה המתוקים והמלוחים של חג השבועות צריכים לחזור לארון ולהשכח עד לחג הבא? מסתבר שמרבית המתכונים לשבועות יכולים להתאים גם לארוחה חגיגית בכל יום חול או סופ”ש. אז לכבוד חג השבועות שעבר רק לא מכבר, אנו מתכבדים להגיש לכם מתכון שבועות קלאסי וטעים במיוחד שאפשר בהחלט להשתמש בו בארוחה הבאה עם החברים שלכם בסופ”ש כמנה ראשונה או לצד המנה העיקרית…- מתכון לרולים של פרמזן ושום.
המתכון באדיבות אתר שמרית- שמרים טריים
חג הפסח מגיע, והציבור הישראלי כבר לא מסתפק בגפילטע פיש או תפו”א עם ביצה. בשנים…
פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…
אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…
שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…
למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…