מגשי אירוח לכבוד החג מהדורת דצמבר

שנה חדשה בפתח וחג החנוכה כבר כאן, ועל כן אם מבקשים לארח אצלכם חברים ומשפחה ואם רוצים להעמיד שולחן חגיגי במינימום מאמץ, הרי שטוב להכיר שיש מגשי אירוח מוכנים שהם לא רק מאוד מרשימים, אלא גם מאוד טעימים ויוקרתיים, ולא רק שהם מעניקים הצצה למגוון תרבויות וארצות רחוקות, אלא הם גם משתלבים נהדר עם סלטים ויינות, כך שבקלות ניתן לסגור את הפינה באמצעות מגשי אירוח של גבינות, נקניקים ודגים מלוחים, לצד קרקרים שווים, כוסות יין וירקות חתוכים. מבקשים להוסיף קצת עניין? להלן כמה רעיונות:

מתאימים את מגש הגבינות למדינה הרצויה

תמיד כיף להחליט שיוצרים שולחן חג בהתאם לקונספט מסוים, ועל כן אם נעזרים במגשי האירוח של מעדניה הוד השרון, גם זוכים ליהנות מייעוץ והכוונה מקצועית. כך למשל אם בוחרים להכין שולחן חגיגי שמשדר חגיגה איטלקית, הרי שניתן לבחור באופציה של מגשי גבינות שמקורן מאיטליה, משמע ניתן להגיש לאורחים גבינת מוצרלה, פרובלונה, גורגונזולה, פיקורינו, פרמז’נו רג’אנו וכדומה, ואם בוחרים בשולחן חג באווירת הולנד, הרי שמגש הגבינות יכול להכיל גבינת גאודה בקר, גאודה כמהין, גאודה עזים, גבינה מעושנת וכדומה. כיצד משלימים את הקונספט? עם עיצוב כמובן! אפשרי להוסיף מפת שולחן מתאימה, דגלונים (של המדינה הנבחרת) שמוצמדים לקיסמים וכדומה.

נקניקים ובירה

לעיתים כל מה שאירוע מוצלח צריך זה רק נקניקים איכותיים ובירה טובה. אי לכך מוטב להכיר את מגשי אירוח הוד השרון, וזאת כי בין היתר הם מציעים שלל נקניקי בוטיק מהארץ והעולם, נקניקים ייחודיים שעשויים מ100% בשר איכותי ושנקיים מכל תוספת מלאכותית. הנקניקים מתובלים כראוי בהתאם למסורת ענפה והם לוקחים למסע קולינרי בזמן. מכאן שאם תבחרו להגיש לאורחים מגשי נקניקים מבית המעדניה, אתם יכולים להיות בטוחים שהם יתענגו על כל ביס. מה בתפריט? פרושטו, סלמי מילאנו, רוסטיביף, סלמי סרבלד, ברזאולה, סלמי פלינו ועוד.

אירוע טעימות

לא מעט מסעדות שוות מציעות לבחור במנת טעימות, ואכן רבים בוחרים בחגיגה של טעמים, שילובים ומרקמים, ופה אנו מציעים לכם לאמץ את הקונספט עבור האירוע הבא שאתם מארגנים. אז כן, מדובר במעט יותר השקעה, אך תהיו בטוחים שהאורחים יזכרו את האירוע לאורך שנים. מה עושים? על מנת שלא תעמלו קשה יש להכין מראש ארבע עמדות של טעימות, ובכל אחת להציב מנה אחרת. כך למשל בעמדה אחת ניתן להציב מיני כריכי קורנביף מוכנים מראש (עליהם להכיל חרדל, מיונז, ירקות טריים וחתיכות דקיקות של קורנביף איכותי) ובצד להעמיד כרוב כבוש ויין אדום. בעמדה שנייה ניתן להגיש מגש גבינות ולידו להציב יין קינוח, קרקרים וענבים ובעמדה שלישית ניתן להציב מגש של פירות ים ולידו יין לבן.

*אל תעבדו קשה, אלא תמצאו קונספט מנצח ותרכשו איכותי – בהצלחה!

Admin

Recent Posts

אוכל חגיגי, טעים וטבעוני: 3 מתכונים לפסח שישאירו רושם על השולחן

חג הפסח מגיע, והציבור הישראלי כבר לא מסתפק בגפילטע פיש או תפו”א עם ביצה. בשנים…

2 חודשים ago

איך לבחור פסטרמה איכותית באמת?

פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…

3 חודשים ago

ההבדל בין קייטרינג בשרי לחלבי לשבתות חתן – מה עדיף?

אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…

3 חודשים ago

אנשים מצליחים לובשים שרשרת תנך – שדרג את הלוק שלך!

שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…

3 חודשים ago

מדריך לאוכל מוכן לשבת בירושלים – חוויה קולינרית עד הבית

למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…

4 חודשים ago

שולחן שוק בשרי – הדרך המושלמת לשדרג את האירוע שלכם

קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…

7 חודשים ago